Even voorstellen

Remedial Teaching Lingewaard - JeaniteMijn naam is Jeanite Mattijssen-Balk, remedial teacher en ik woon in Huissen.
Na het behalen van mijn bevoegdheid voor het basisonderwijs ben ik werkzaam geweest in het voortgezet onderwijs. In de avonduren heb ik destijds mijn tweedegraads bevoegdheid voor het vak Nederlands (Nederlands MO-A) gehaald.

In 2000 heb ik de basiscursus voor docent Nt2 gevolgd en heb daarna gewerkt in de volwasseneneducatie, voor inburgeringstrajecten en voor een particulier taaltrajectenbureau.

 

In 2010 ben ik gestart met de de Masteropleiding Special Educational Needs (SEN) bij het Seminarium voor Orthopedagogiek en deze heb ik in juni 2012 succesvol afgerond. Om ervaring op te doen als remedial teacher in het basisonderwijs ben ik twee jaar als stagiaire RT werkzaam geweest op de Pastoor van Arsschool te Arnhem.

In 2012  ben ik mijn praktijk aan huis gestart. In mijn praktijk is het mijn streven uw kind de mogelijkheden aan te reiken waarmee hij of zij een volwaardige deelname aan de samenleving kan verwerven. Betrokkenheid is voor mij een kernwaarde.

Ik ben lid van de Landelijke Beroepsvereniging voor Remedial Teachers (www.lbrt.nl). Zo blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

 

 

 
 
 
 
 
 
 

Privacy verklaring